Met welke psychische klachten ga je naar Psycholoog Rotterdam?

Wanneer ga je naar een psycholoog in Rotterdam? Misschien klinkt het wel confronterend, maar dat je erover nadenkt om naar een psycholoog te gaan is al genoeg reden om eens contact op de nemen. Hoe groot of klein je klacht ook is, je kunt bij een psycholoog terecht met al je vragen. En je hoeft niet te weten wat er aan scheelt en of de psycholoog je kan helpen. Het hebben van een klacht is genoeg. Psycholoog Rotterdam helpt je graag verder.

Het is heel begrijpelijk dat je zoekt naar houvast, je wil graag weten wat er aan de hand is. Je gaat daarom misschien googelen of raad vragen bij vrienden. Waarschijnlijk weet je wel dat dit slechte raadgevers zijn. Maar toch, je moet iets. In plaats van langer in onzekerheid te blijven (en waarschijnlijk levert het internet meer vragen dan antwoorden op) kan je het best contact op nemen met onze praktijkassistentes. Ze luisteren graag naar je verhaal en geven je vrijblijvend advies. Of koppelen, wanneer gewenst, je aan een passende psycholoog.

Veel voorkomende psychische klachten

Bij psycholoog Rotterdam zien we veel verschillende klachten langskomen. En ook als iemand dezelfde klachten heeft komen deze ook weer anders tot uiting. Om je toch een beetje op weg te helpen hebben we de meest voorkomende klachten waarmee mensen naar de psycholoog gaan voor je op een rij gezet:

Het is heel waarschijnlijk dat je nergens op onze site precies de klachtomschrijving vindt die bij jouw gevoelens past. Misschien wel gedeeltes, maar niet helemaal. Daarom raden we je aan altijd contact op te nemen met onze praktijkassistentes als je het idee hebt dat je psychische klachten hebt. Zij adviseren je en helpen je, wanneer gewenst, aan een psycholoog in Rotterdam. Bel 085 4015 337 of plan hier direct je adviesgesprek in.