Met welke psychische klachten ga je naar Psycholoog Rotterdam?

Je kunt bij een psycholoog terecht met al je vragen. Misschien dat een psycholoog je niet kan helpen, maar hij of zij zal je dan altijd doorverwijzen. Het belangrijkste is dat jij niet hoeft te weten wat er aan scheelt en of de psycholoog je kan helpen. Het hebben van een klacht is genoeg.

Het is heel begrijpelijk dat je zoekt naar houvast, op zoek naar symptomen ga je te raden bij vrienden en op internet. Waarschijnlijk weet je wel dat dit slechte raadgevers zijn. Maar toch, je moet iets. In plaats van langer in onzekerheid te blijven (en waarschijnlijk levert internet meer vragen dan antwoorden) vraag ik je even contact op te nemen. Een psycholoog vertelt je precies wat er speelt, geeft je relevante informatie en kan je verder helpen.

Dat gezegd hebbende willen wij je toch een beetje op weg helpen.

Veel voorkomende psychische klachten

Op de site staan een aantal klachtprofielen van veel voorkomende klachten en vragen waar wij je kunnen helpen. Deze lijst is bij lange na niet compleet, en elke omschrijven doet (per definitie) weinig recht aan de rijkdom en complexiteit van jouw innerlijk leven. Maar, mocht je nu nog niet willen of kunnen bellen of mailen, dan kun je daar wellicht wat houvast vinden.

Een klacht typeren in een omschrijving, of een lijst symptomen is niet alleen lastig, je kunt ook makkelijk de verkeerde conclusies trekken. Het is heel waarschijnlijk dat je nergens op onze site precies de klachtomschrijving vindt die bij jouw gevoelens past. Misschien wel gedeeltes, maar niet helemaal.