Over de behandelaren van Psycholoog Rotterdam

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Bel met Psychologen Nederland op 010 – 30 70 091, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Rotterdam of omgeving.

Maak kennis met ons

Bert de Groot, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Bert de Groot

Bert is psycholoog in Rotterdam en gespecialiseerd in het behandelen van werkgerelateerde problematiek, zoals stress en burn-out klachten. Maar Bert heeft ook expertise op andere vlakken, zoals slaapproblematiek, zingevingsvragen, depressies of angstklachten. Samen met de cliënt maakt Bert een behandeling op maat, zodat deze zo goed mogelijk aansluit.

Op dit moment heb ik een intakestop!


Hanan Haddouch, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Hanan Haddouch

Hanan is psychologe in Rotterdam. Ze werkt vanuit een vrije geest en werkt dan ook niet met standaard protocollen. Elke cliënt is anders, dus ook de therapie. Ze heeft een breed behandelingsarrangement, denk hierbij bij o.a. angstklachten (ook vliegangst en faalangst), burn-out, depressie, dwangklachten, problemen omtrent hechting, vertrouwen en intimiteit, psychosomatische klachten, trauma en nog meer. Het is tevens mogelijk om therapie via skype te volgen.


Janneke Rienstra, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Janneke Rienstra

Janneke Rienstra is psycholoog in Rotterdam. Je kunt bij haar met een verscheidenheid aan klachten terecht, zo behandelt zij onder andere burnout, chronische vermoeidheid, depressie, dwangklachten, trauma’s (EMDR), rouw en verliesproblematiek, slaapproblematiek en meer. Ook voor relatietherapie ben je bij Janneke aan het juiste adres, gebruikmakend van EFT heeft zij al vele stellen geholpen.


Sandra van Scheijndel, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Sandra van Scheijndel

Sandra is psycholoog in Rotterdam en tevens praktijkhouder van Psycholoog Rotterdam. Je kunt bij haar met allerlei klachten terecht, zoals angstklachten, burnout, dwangklachten, trauma (EMDR), rouw- en verliesverwerking en negatief zelfbeeld. Tevens kun je bij haar terecht voor mindfulness, individueel en in groepsverband.