Over de behandelaren van Psycholoog Rotterdam

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past. Dus ben je op zoek naar een psycholoog in Rotterdam? Onze praktijkassistenten helpen je graag aan een goede psycholoog in Rotterdam of omgeving. Bel 085 4015 337 of plan direct en vrijblijvend je adviesgesprek in.

Ben je benieuwd geworden naar ons, psychologen Rotterdam? We stellen ons graag aan je voor:

Maak kennis met ons

Kelly Alvares, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Kelly Alvares

Ik ben Kelly Alvares en werk al een aantal jaar als psycholoog. Hierdoor heb ik veel ervaring met allerlei soorten klachten. Ook gebruik ik veel verschillende soorten behandelmethodes als ACT, cognitieve gedragstherapie en doe ik aan familieopstellingen of begeleid ik ouders. Bij mij vind je geen standaard praattherapie, mijn insteek is anders en eigenwijs. We kijken naar je leergeschiedenis en ervaring, van je jeugd tot de dag van vandaag. Hoe ben je geworden tot wie je niet bent? Dat doen we niet te kritisch, maar met positiviteit en liefde.

Lees hier meer over Kelly Alvares. 


Guusje Valk, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Guusje Valk

Ik ben Guusje Valk en heb ervaring met allerlei soorten klachten. Van burn-out tot seksualiteit. Ik werk vooral met de behandelmethodes COMET en cognitieve gedragstherapie. Tijdens de sessies leg ik de focus op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ik heb een persoonlijke aanpak en ben erg betrokken. Ik zal het initiatief ook bij jou leggen: waar wil je wel en niet over praten? Samen gaan we kijken hoe we jou er weer bovenop kunnen helpen.

Lees hier meer over Guusje Valk.