Over de behandelaren van Psycholoog Rotterdam

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Bel met Psychologen Nederland op 085 4015 337, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Rotterdam of omgeving.

Maak kennis met ons

Wim Weerdenburg, Gestalttherapeut, Capelle aan den IJssel

Psycholoog Rotterdam - Wim Weerdenburg

Je bent hier omdat je je zorgen maakt. Er zit je iets dwars of je bent vastgelopen. Je weet dat je dit even niet alleen kunt. En daarom ben je hier. Wat er ook aan de hand is, we kunnen je of jullie waarschijnlijk helpen.


Janneke Rienstra, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Janneke Rienstra

Janneke Rienstra is psycholoog in Rotterdam. Je kunt bij haar met een verscheidenheid aan klachten terecht, zo behandelt zij onder andere burnout, chronische vermoeidheid, depressie, dwangklachten, trauma’s (EMDR), rouw en verliesproblematiek, slaapproblematiek en meer. Ook voor relatietherapie ben je bij Janneke aan het juiste adres, gebruikmakend van EFT heeft zij al vele stellen geholpen.


Radha Jagroep, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Radha Jagroep

Mijn naam is Radha Jagroep, Psycholoog in Rotterdam. Bij kun je terecht met o.a. angsten, stemmingsstoornissen, trauma’s en relatieproblematiek. Mijn therapie is gericht op het ventileren van emoties. Hoe meer je vecht tegen je emoties hoe lastiger je het jezelf maakt.


Désirée Mark, Psycholoog, Rotterdam

Psycholoog Rotterdam - Désirée Mark

Ga je door een moeilijke periode en kun je wel wat steun gebruiken? Zit je niet lekker in je vel door de psychische klachten die je ervaart? Ik wil jou graag helpen! Ik ben Désirée Mark, psycholoog in Rotterdam. Ik behandel o.a. stemmingsproblemen, angst- en traumaklachten en persoonlijkheidsproblematiek.