Clienten vertellen

Een aantal clienten schreven een stukje over hun ervaringen bij Psycholoog Rotterdam.

5/5
"Meeting with a psychologist a few times really helped me overcome some anxieties that were keeping me from properly studying and working. It made me see my problems more objectively, separating my problems from other people's problems and therefore dealing better with some difficult situations. Also, I felt validated as a person and this made me accept my struggles not as a weakness but as a phase in life many people go through, especially those who work and study abroad, far away from their countries, for a long time."
5/5
Radha is zeer professioneel en neemt de tijd om je goed te leren kennen. Ik heb alle sessies als positief ervaren. Ik wist vooraf niet wat ik moest verwachten van de sessies, maar ik voelde me vrij om deze zelf in te vullen. Ook ben je nergens toe verplicht, niets moet en alles mag gedeeld worden. Na ongeveer een aantal maanden in therapie heb ik, met behulp van Radha, mezelf beter leren kennen en ben ik meer de persoon aan het worden die ik uiteindelijk zou willen zijn!
5/5
"Hoewel ik de sessies soms best moeilijk vind, heb ik er toch steeds een goed gevoel bij, want ik weet me serieus genomen en in goed vertrouwen. Ik waardeer de praktische, doelgerichte benadering en de prettige, ongedwongen sfeer waarin de persoonlijke gesprekken plaatsvinden. Door onze gesprekken kom ik tot belangrijke, bruikbare nieuwe inzichten en bovenal bieden ze mij de aanzet, steun en houvast om de moeilijke maar noodzakelijke stappen te zetten om nader tot mijn doelen te komen. Ik heb in ieder geval al heel veel gehad aan onze sessies en krijg daardoor ook steeds meer vertrouwen voor de toekomst".
4/5
"Om tot de beslissing te komen om naar een psycholoog te gaan is best een stap. Het is toch best vreemd om met een onbekende je gevoelens te delen en alles te vertellen wat je dwarszit. Echter na het eerste consult was deze gedachte geheel verdwenen. Het voelt juist prettig om te vertellen wat er aan de hand is, je gevoelens te uiten, zonder dat iemand daar een mening over heeft en dat ik me daar bezwaarlijk onder voel. Daarnaast heb ik door Janneke (terwijl ik nu pas 3x ben geweest) al inzichten gekregen die me helpen in het dagelijks leven. Kortom ik kijk uit naar de komende consulten en heb er geen moment spijt van gehad dat ik de stap heb genomen om naar een psycholoog te gaan".
5/5
"Iedereen maakt moeilijke tijden mee in zijn leven, dus ook ik. Janneke heeft mij geholpen om alles op een rijtje te zetten. Ze heeft mij praktische tips gegeven, waardoor ik de toekomst weer positief tegemoet zie, en weer volle kracht vooruit kan gaan".
4/5
"Ik wil Janneke heel hartelijk bedanken voor haar aandacht en begrip in het traject om dingen anders te gaan doen. Ik heb bemerkt dat het gezegde " je bent nooit te oud om te leren" ook op mij van toepassing is geweest. Ik heb het traject als prettig ervaren. Ik zal haar zeker bij anderen aanbevelen!"
4/5
"Janneke heeft ons geholpen tijdens een moeilijke periode in onze relatie. Janneke is observerend, geeft een luisterend oor en oordeelt niet. Ze geeft advies daar waar nodig en doet rake uitspraken als het gaat om zelfreflectie. Janneke geeft je het gevoel dat je het probleem niet alleen aanpakt maar dat je dat samen met haar doet. Ze laat je zien dat je niet alleen naar de negatieve kanten moet kijken maar juist naar de positieve kanten. Hier kan je kracht uit putten, het beginpunt van het aanpakken van je probleem. Janneke is zeer betrokken bij het gehele proces, geeft passend advies en komt met creatieve oplossingen waar je zelf nog niet over had nagedacht".
4/5
"Ik kwam bij Janneke terecht omdat ik vastliep in mijn persoonlijke leven. Ik kon maar moeilijk van dingen genieten, wat een naar gevoel is dat. Al vanaf het eerste gesprek werd er praktisch meegedacht. Geen diepgravende analyse maar concrete plannen maken om weer op gang te komen. En dat is gelukt. Na een klein aantal sessies gaat het al stukken beter met mij".
4/5
"Vanaf het eerste gesprek met Janneke had ik gelijk het gevoel dat ze serieus naar je luistert. Ze observeert en geeft waar nodig input, zodat je soms op een heel andere manier naar je probleem gaat kijken. Daarnaast blijft het niet alleen bij woorden maar wordt samen met haar gelijk naar een oplossing gezocht. Het is niet alleen woorden maar ook gelijk daden. En dat werkte bij mijn relatieproblemen dan ook om snel aan de slag te kunnen en de oorzaak aan te pakken. Ook krijg je een spiegel voorgehouden als dit nodig is. Hierdoor besef je dat het probleem aanpakken niet alleen maar aan een ander ligt, maar dat het iets is waar je samen met je partner aan moet werken. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar zonder de hulp van Janneke was dit zeker niet gelukt. Toen de therapie afgelopen was keek ik met een hernieuwde blik om me heen hoeveel mensen eigenlijk hulp voor hun relatie kunnen gebruiken. Ik kan dan ook aan stellen die problemen hebben, Janneke absoluut aanbevelen".
5/5
"Bij voorgaande psychologen kreeg ik altijd meteen het gevoel dat ze mij niet serieus namen, waardoor ik snel afhaakte. Na mijn eerste sessie met Hanan ging ik naar huis met een positief gevoel en wist ik dat ik de juiste psycholoog had gevonden. Hanan laat het toe dat ik tijdens de sessies helemaal mezelf kan zijn. Door de sessies met Hanan sta ik veel meer in contact met mijn gevoel, ben ik me bewuster van de gebeurtenissen in mijn leven en heeft zij mij geleerd hoe ik op een positieve wijze mijn gevoelens en emoties kan verwerken. Ik ben Hanan erg dankbaar voor het keerpunt dat ze heeft gemaakt in mijn leven en kracht die ze me heeft gegeven om te groeien als mens."
Show More