Klacht over de therapie van Psycholoog Rotterdam?

Alle behandelaars zijn aangesloten bij een erkende beroepsvereniging voor psychologen en therapeuten. Janneke, Hanah en Radha zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat is beroepsvereniging waarin we afspraken hebben gemaakt over vakmanschap (opleiding en ervaring) en werkopstelling (openheid, vertrouwen). Het NIP is er ook voor jou. Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben of vinden dat iets niet verloopt zoals volgens jou zou moeten, dan kun je altijd bij hen terecht. Natuurlijk is het wel prettig als je de klacht eerst bespreekt met je psycholoog. Wim is aangesloten bij de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT).

Samen oplossen

Ondanks onze zorgvuldigheid en open manier van werken kan het zijn dat je vragen of klachten hebt over ons of de behandeling. Je kunt altijd bij ons terecht. Jouw ervaring is belangrijk voor ons, wij nemen elke vraag of klacht bijzonder serieus en proberen er samen uit te komen. Mochten we er niet uitkomen, of mocht je om andere redenen dat niet willen, dan helpt de beroepsvereniging verder.

Gegevens Beroepsvereniging.

Het beste kun je het NIP bellen (030) 820 15 00 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur, of mailen. Kijk ook even op de website, daar vind je alle informatie.
Dit is de link naar de website van de NVAGT waar je ook de klachtenprocedure vindt.