Over mijzelf – Sandra

Blijven ontwikkelen

Ik ben geboren in Den Haag, op 7 oktober 1973. Daar bracht ik ook mijn jeugd door, daar woonde ik toen ik klinische- en gezondheidspsychologie studeerde. Inmiddels woon ik al weer zeven jaar in Rotterdam, met man en uitgebreide collectie eenvoudig te verzorgen vetplanten.

Na mijn studie werkte ik op verschillende plekken in de gezondheidszorg, om met tien jaar ervaring een eigen praktijk te starten, Psycholoog Rotterdam. En die praktijk bestaat nu bijna vijf jaar. Mijn vak is belangrijk voor me; ik volg nieuwe ontwikkelingen, blijf mezelf opleiden en vind voldoening in wat ik elke dag voor mensen kan betekenen.

Buiten mijn werk ben ik graag buiten. Liefst in Frankrijk met mooie lange wandelingen en goed eten met fijne wijn toe. Maar ook op de wadden is het fijn wandelen. Dichterbij maak ik graag ommetjes in Blijdorp. Binnen weet ik me overigens ook uitstekend te vermaken. Met glas- en schilderkunst bekijken en maken.

Met plezier voor resultaat

Van mezelf ben ik opgewekt, levenslustig en heb graag plezier. Dat neem ik mee de behandelkamer in. Cliënten vinden het bevrijdend dat er ook gelachen kan worden, dat we niet gaan zitten kniezen, maar dat we, hoe zwaar de situatie ook is, werken met een opgewekt gemoed.

Sandra